Perhetaekwondossa viihtyvät aikuiset ja lapset

perhetreeni

Perhetaekwondo tarjoaa perheille mahdollisuuden harjoitella Taekwondoa yhdessä.  Perhetaekwondon treeneissä on hauskaa ja samalla opitaan erilaisia liikuntataitoja. Harjoituksissa opetellaan erilaisia taekwondotekniikoita, kuten torjuntoja, potkuja ja lyöntejä sekä tehdään erilaisia koordinaatioharjoitteita. Mukaan kuuluvat myös erilaiset lämmittelyt, pelit ja leikit, joiden avulla kohotetaan kuntoa sekä parannetaan liikkuvuutta ja tasapainoa.

Perhetaekwondon kevään 2018 harjoitukset jatkuvat 12.1.2018 klo 17:30 – 18:30 Haanojan haalilla. Katso tarkemmat tiedot Harjoitukset -sivulta.

Harjoituksiin voi tulla mukaan koko kauden ajan vaikka ei aivan syksyn/kevään ensimmäisiin harjoituksiin olisikaan ehtinyt mukaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lue lisää Perhetaekwondosta tästä linkistä.